Inspirációk

Inspiráció Miami Beachről

VD Blog - Inspiráció Miami Beachről

Miami Beach, ahol az art deco eleganciája összeolvad a modern luxus ötvözetével.

Miami, a csillogás és a stílus örök központja. Számos mesés luxushotel és étterem otthona, amely dizájn szempontból igazi csemege! Itt van például az Ella Miami Beach, ami egy viszonylag új, 10 emeletes butiklakás, A varázslatos berendezés Miami Beach aranykorszaka előtt tiszteleg, miközben a kifinomult élet új fejezetét nyitja meg.

VD Blog - Inspiráció Miami Beachről

Vissza a jövőbe

A Miami Beachre lépni olyan, mintha egy időgépbe ülnénk, amely simán ötvözi a múltat ​​a jelennel. Az Ella Miami Beach alkotói is ebből az ikonikus Art Deco időszakból merítettek ihletet: ebben az épületben az áramvonalas ívek és az elegáns vonalak határozzák meg az építészeti szépséget. Mesterien párosították az Art Deco időtlen varázsát a 21. századi modernizmussal.

A 6940 Abbott Avenue szám alatt található Ella Miami Beach tisztelgés Miami Beach elbűvölő történelme előtt. Az épület kialakítása megragadja a korszakot meghatározó Art Deco és Miami Modern (MiMo) építészeti hatások lényegét. A lágy, lekerekített élek, a tengeri motívumok és a bonyolult homlokzati hevederek harmonikusan egyesülnek, és olyan épületet alkotnak, amely Miami Beach virágkorának szellemét testesíti meg.

Ella Miami Beach belső tere önmagában is műalkotás. A neves belsőépítész, Steven G. és cége, az Interiors by Steven G. egy élénk színpalettát és magával ragadó geometriai formákat karolt fel, melyek minden teret energiával és stílussal árasztanak el. A belső terek élénk színek, bonyolult minták és fényűző anyagok szimfóniájával büszkélkedhetnek, vizuális lakomát teremtve az érzékszerveknek.

A gazdag arany és bronz tónusoktól a karakteres íveken át a lekerekített élekig a belső terek minden részlete az Art Deco fényűzés esszenciáját tükrözi. Minden lakótérben gondosan ügyeltek a részletekre, biztosítva a modern kényelem és a vintage imádat harmonikus keverékét.

Olyan rezidenciák ezek, amelyek Miami Beach vintage csillogását párosítják Miami Beach kifinomult, mégis játékos, modern életmódjával. Magához az épülethez hasonlóan a belső kialakítás is illeszkedik Ella Miami Beach luxuséletmódot képviselő személyiségéhez, tökéletes példája az aktív életmód, a kényelmi szolgáltatások, a laza tengerparti környezet és pihentető légkör esszenciájának.

VD Blog - Inspiráció Miami Beachről
VD Blog - Inspiráció Miami Beachről

Az Ella Miami Beach vonzereje persze túlmutat a lenyűgöző homlokzaton és a pazar belső tereken. Az ingatlan 95 butik rezidenciát kínál a stúdióktól a két hálószobás elrendezésig. Mindegyik rezidencia a dizájn mestermű, és bájos teraszaikról csodás panoráma kínálkozik a Biscayne-öbölre, az Atlanti-óceánra és Miami városára.

A belső terek modern luxust árasztanak, körülbelül 9 méter magas mennyezettel, kőpultokkal és JennAir készülékekkel díszített ItalKraft konyhákkal, valamint európai ihletésű dizájner szekrényekkel. Az esztétika és a funkció ötvözete olyan teret hozott létre, amely nemcsak vizuálisan lenyűgöző, hanem praktikus is a hétköznapokban.

Az Ella Miami Beach nem csak egy épület; ez Miami Beach időtlen vonzerejének bizonyítéka, ahol a történelem és a modernitás összefonódik, és a lakók az elegancia, a báj és a kifinomultság világába csöppennek.

A luxus lakások értékesítése már megkezdődött, átadása 2026-ra várható.